waarom een Branding Fotoshoot?

Als ondernemer is het belangrijk om goede foto’s van jezelf te hebben te hebben. Het doel van een personal branding fotoshoot is onder andere wat mooie portretten van jouw als ondernemer te laten maken. Daarnaast is het slim om een eigen beeldbank te creëren. De foto’s die tijdens de branding shoot worden gemaakt, kun je dan gebruiken voor je website, social media, nieuwsbrief en andere uitingen. Het staat een stuk professioneler om je eigen foto’s hiervoor te gebruiken in plaats van standaard (stock) foto’s. Bij de personal branding fotoshoot maak ik niet alleen portret foto’s maar ook sfeerbeelden van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt.

 

HOE BEREID JE JE VOOR, VOOR EEN FOTOSHOOT?


Een fotoshoot is best wel spannend, het is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom help ik je graag bij de voorbereiding van een bedrijfsfotoshoot.
Wellicht heb je al foto’s verzameld die je mooi vind. Van te voren een moodboard maken met beelden die je inspireren is een goede start. Zo kan ik in 1 oogopslag zien wat je aanspreekt. Uiteraard kopiëren we de beelden niet 1 op 1 maar geven we er onze eigen draai aan. Zo heb jij straks unieke en persoonlijke foto’s voor op je website en social media.

Het is ook slim om van te voren te kijken naar je website of in gesprek te gaan met je webbouwer wanneer je net start. Dan weet je van te voren al welke foto’s je echt nodig hebt of waar je bepaalde beelden wilt plaatsen op je site

ATTRIBUTEN VOOR EEN BRAND SHOOT

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker ook voor een personal branding shoot. Het is leuk om producten mee te nemen die bij jou en/of je werk passen. Dit ook wel props genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een notitieblokje met je logo of in de kleur van je huisstijl. Je favoriete koffiemok of misschien wel cupcakes omdat je hier gek op bent. Ook wanneer je dit nog niet hebt, is dat eenvoudig te creëren. Je kan makkelijk stickers laten drukken en deze bijvoorbeeld op je laptop plakken. Of heb je wel eens gedacht aan een persoonlijk fotohoesje? Als fotograaf denk ik graag met je mee.

Anne van Dijk - Tip To Toe  Schiedam
Anne van Dijk - Tip To Toe Schiedam

Melvin Pietersz

Melvin Pietersz (1975), bedrijfseconoom bij Qredits en internationaal spreker, spreekt en predikt over geld, schulden en de bijbel. Het is zijn passie om mensen te onderwijzen op het gebied van financiën zodat zij zichzelf en anderen kunnen helpen. Melvin schreef het boek 'De economie draait om jou'.

Erik de Rooij - motivational speaker

Lawas Gym

De naam Lawa's Gym komt van de achternaam van eigenaar Matthieu Lawalata. LAWA staat ook voor Learn, Absorb, Work, Achieve.

Rose Personal Trainer

Intertalenten

Manggorobe Fit Forward

Joshua Timisela Promoshoot

Be Grateful Fall 2020